Kilpailusäännöt 19.9.2016

Varaamme oikeuden muutoksiin.

Lyhyesti

Kaikki Osallistujat saavat suomalaisen 10monkeys Math World –matematiikan oppimissovelluksen maksutta käyttöönsä talkoiden ajaksi. Pelaamalla Matikkatalkoiden aikana 19.9 – 9.12.2016, voi voittaa upeita viikkopalkintoja.

Kilpailuun osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi tuotteen ostoa.

Luokat kilpailevat palkinnoista kahdessa kategoriassa. Kategoriat ovat Pikkuapinat (1-2 -luokat) ja Juniorapinat (3-4 -luokat).

Viikkopalkinnot arvotaan 10 aktiivisimman, eli kuluneella viikolla eniten pisteitä keränneiden luokkien kesken. Viikkopalkintoja arvotaan kaksi kappaletta joka viikko. Yksi arvotaan 10 aktiivisimman ykkös- ja kakkosluokan kesken ja toinen arvotaan 10 aktiivisimman kolmos-ja neljäsluokan kesken. Luokkien viikkopisteet nollaantuvat viikoittain, joten joka viikko kaikilla luokilla on sama mahdollisuus voittaa viikkopalkinto. Viikkopalkinnon voi voittaa vain kerran.

Pääpalkinnot arvotaan finalistien kesken. Finalistit ovat 10 aktiivisinta, eli koko kilpailun aikana eniten pisteitä kerännyttä luokkaa molemmista kategorioista.  Pääpalkintoja arvotaan 1 kpl kaikkien 20 finalistin kesken. 

Kolme eniten pisteitä kerännyttä luokkaa molemmissa kategorioissa voittavat lisäksi ilman arvontaa 10monkeys Math World -lisenssit koko koululle!

Kaikille osallistujille lähetetään sähköpostitse diplomit!

Kilpailussa on pääpalkintona 10monkeys Math World vuodeksi koko koululle, lautapelipaketti ja valintasi mukaan joko Apple iMac TAI 6 kpl Chromebook -koneita.

Kilpailusäännöt alla. Katso lisenssin toimitustiedot kohdasta 6.

Tervetuloa mukaan!

1. Järjestäjä

Oy 10monkeys.com Ltd
Y-2386393-3

Runeberginkatu 43 B 12, 00100 Helsinki

(jäljempänä ”Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomen ala-koulun 1-4 -luokat. Opettaja ilmoittaa luokan kilpailuun. Kilpailuun osallistutaan luokkana ja osallistumisen yhteydessä ilmoitetaan oppilasmäärä (jäljempänä ”Osallistuja”).

Luokassa pitää olla viisi oppilasta tai enemmän, jotta osallistumiskelpoisuus täyttyy. Mikäli luokalla on vähemmän oppilaita se voidaan yhdistää toisen luokan kanssa tiimiksi.

3. Ilmoittautumisaika

Ilmoittautumisaika alkaa 09.08.2016 ja päättyy 9.12.2016. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Matikkatalkoot kilpailussa voi Math World -sovellusta käyttää vain kouluaikana 07.00 - 14.00. Poikkeuksena ne oppilaat ja/tai koulut, jotka ovat hankkineet sovelluksen maksullisen version. 

4. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 19.9.2016 - 9.12.2016, arkisin 7.00 - 14.00.

5. Kilpailuun ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan osoitteessa: www.matikkatalkoot.fi

Kilpailuun osallistuvat kaikki ne luokat, joiden luokanopettajat ovat ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet kilpailuun lähettämällä ilmoittautumislomakkeen yhteystietoineen kilpailusivun kautta. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Osallistumalla kilpailuun Osallistuja antaa hyväksyntänsä julkaista koulunsa nimen Järjestäjän Internet-sivuilla ja sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

Kilpailuun voi osallistua koko kampanjan ajan.

6. Käyttäjätunnuksen ja salasanan toimitus

Käyttäjätunnus ja salasana sovellukseen lähetetään perjantain 19.9.2016 aikana siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka Osallistuja on antanut ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli Osallistuja ilmoittautuu mukaan 19.9.2016 jälkeen lähetetään tunnukset muutaman arkipäivän sisällä siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka Osallistuja on antanut ilmoittautumisen yhteydessä.

7. Pääkäyttäjätunnus

Kaikki kilpailuun osallistuneet opettajat saavat koulun yhteisen pääkäyttäjätunnuksen ja oman henkilökohtaisen salasanan, jolla voi kirjautua sisään sovellukseen www.10monkeys.com –sivulta ja luoda henkilökohtaiset tilit lapsille.

HUOM! Mikäli koulussa/luokassa on käytössä 10monkeys Math World -täyslisenssi tai luokka osallistui talkoisiin viime vuonna, uudet tunnukset on automaattisesti liitetty olemassa olevaan/vanhaan tiliin. Opettaja voi käyttää uusia tunnuksia tai olemassa olevia/vanhoja tunnuksia kirjautuessaan sisään sovellukseen. 

Lapsi pääsee kirjautumaan itse peliin opettajan luomilla tunnuksilla. Lapsen käyttäjätunnus ja salasana kannattaa olla sellainen, että lapsi voi sen itse muistaa. Vain opettaja voi vaihtaa lapsen tiliin salasanan, ei oppilas itse.

Opettaja voi pääkäyttäjätunnuksella mennä peliin, seurata lasten etenemistä seurantatyökalusta sekä hallinnoida tilejä. Lapsen käyttäjätunnus vie suoraan peliin.

8. Pääkäyttäjätunnuksen salasanan vaihto

Pääkäyttäjätunnuksen salasanan voi muuttaa kirjautumalla sisään.

9. Kilpailun kulku

 1. Ilmoittautuneille opettajille toimitetaan opettajien pääkäyttäjätunnus ja salasana ohjeineen sähköpostitse edellisenä perjantaina ennen kilpailun alkua.
 2. Kaikki koulun kilpailuun osallistuneet opettajat kirjautuvat omalla koulun pääkäyttäjätunnuksella ja henkilökohtaisella salasanalla sisään www.10monkeys.com –sivulta ja voivat luoda henkilökohtaiset tilit lapsille.
 3. Lapsi pääsee kirjautumaan itse peliin opettajan luomilla tunnuksilla.
 4. Opettaja voi pääkäyttäjätunnuksella mennä peliin, seurata lasten etenemistä seurantatyökalusta sekä hallinnoida tilejä
 5. Pelaamalla kilpailuaikana 19.9 – 9.12, kertyy oman luokan tilille pisteitä.
 6. Matikkatalkoissa kilpaillaan kahdessa eri kategoriassa: Pikkuapinat (1-2.-luokkalaiset) ja Juniorapinat (3-4. -luokkalaiset). Matikkatalkoot -sivun pelitaulukosta näkyy luokan sijoitus. 
 7. Pelitaulukot päivitetään jokaisena päivänä klo. 14.00 jälkeen.
 8. Viikkopalkinto arvotaan jokaisena perjantaina klo. 14.00 jälkeen.
 9. Viikkopalkinnot arvotaan 10 aktiivisimman, eli kuluneella viikolla eniten pisteitä keränneen luokan kesken. Viikkopalkintoja arvotaan kaksi kappaletta joka viikko. Yksi arvotaan 10 aktiivisimman ykkös- ja kakkosluokan kesken ja toinen arvotaan 10 aktiivisimman kolmos-ja neljäsluokan kesken. Viikkopisteet nollaantuvat joka viikko. 
 10. Pelaaminen päättyy 9.12 klo. 14.00. Kymmenen eniten pisteitä kerännyttä luokkaa molemmista kategorioista pääsee finaaliin! Kolme eniten pisteitä kerännyttä luokkaa voittaa 10monkeys Math World -lisenssit koko koululle. Kaikki luokat saavat diplomit sähköpostitse. 
 11. Pääpalkintoja arvotaan 1 kpl finalistien kesken viikolla 50. 1 kpl pääpalkintoja arvotaan kaikkien osallistuneiden luokkien kesken.
 12. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

10. Pisteiden laskeminen 

Luokat keräävät pisteitä laskemalla tehtäviä 10monkeys Math World -sovelluksessa Matikkatalkoiden aikana. Tässä kilpailussa ainoastaan innostus ratkaisee! Valitettavasti emme paljasta yksityiskohtaisesti miten pisteet kertyvät, sillä haluamme välttää sovelluksen mahdollista väärinkäyttöä.

Matikkatalkoiden kokonaispistemäärä ei ole sama kuin pelipisteet. Huomioittehan että jokaisen oppilaan tulee käyttää omaa käyttäjätiliä. Oppilaskoolla ei ole merkitystä talkoiden voittomahdollisuudessa. 

11. Lisenssiajan päättyminen

Oikeus sovelluksen käyttöön loppuu 9.12.2016, minkä jälkeen Osallistujan tili lukittuu. Opettajat pääsevät sovellukseen samoilla tunnuksilla myös kilpailuajan jälkeen, ja sama käyttäjätili voidaan halutessa aktivoida käyttöön maksamalla lisenssimaksu. Oikeus tuotteen käyttöön jatkuu, mikäli lisenssimaksu on maksettu.

12. Palkinnot ja voittoperusteet

Vaihtuvat viikkopalkinnot 

Palkintona arvotaan viikoittain kaksi kappaletta tuotepalkintoja. Voittajat saavat valita kahden eri vaihtoehdon välillä. Kuluvan viikon vaihtoehdot ovat näkyvissä www.matikkatalkoot.fi -sivuilla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonta suoritetaan koko kilpailun ajan jokaisena viikon perjantaina klo. 14.00 jälkeen. 10 eniten pisteitä keränneen ykkös-ja kakkosluokan kesken arvotaan yksi palkinto ja 10 eniten pisteitä keränneen kolmos-ja nelosluokan kesken arvotaan toinen palkinto. Ensimmäinen arvonta suoritetaan 23.9.2016 ja viimeinen 9.12.2016.

Pääpalkinnot 

Pääpalkinnot arvotaan kilpailuajan päättymisen jälkeen. Arvonnoissa huomioidaan pelaaminen 9.12.2016 klo. 14.00 saakka.

Matikkatalkoiden pääpalkinto on 10monkeys Math World vuodeksi koko koululle, lautapelipaketti ja voittajan valinnan mukaan joko Apple iMac TAI 6 kpl Chromebook -koneita. 

Molempien kategorioiden 10 eniten pistettä kerännyttä luokkaa pääsee finaaliin (yhteensä 20 luokkaa). Sijoitusta voi seurata kampanjasivustolta. Kaikista finalisteista arvotaan yksi voittajaluokka. Lisäksi kolme eniten pisteitä kerännyttä luokkaa molemmista kategorioista saa 10monkeys Math World -lisenssin koko koululle vuodeksi!

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

13. Arvontojen suorittaminen ja mahdollinen hylkääminen

Arvonnan suorittaa Järjestäjä. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän Internet- tai Facebooksivuilla tai missä tahansa muussa tiedotuksessa.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen.

14. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Arvonnan järjestää Järjestäjä. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kampanjan sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.