Kilpailusäännöt 7.8.2017

Varaamme oikeuden muutoksiin.

Lyhyesti

Kaikki Osallistujat saavat suomalaisen 10monkeys Math World matematiikan oppimissovelluksen maksutta käyttöönsä talkoiden ajaksi. Pelaamalla Matikkatalkoiden aikana 18.9. – 1.12.2017, luokat voivat voittaa viikkopalkintoja ja kilpailu huipentuu pääpalkinnon arvontaan. 

Kilpailuun osallistuminen on maksutonta, eikä vaadi tuotteen ostoa.

Luokat kilpailevat palkinnoista kahdessa kategoriassa. Kategoriat ovat Pikkuapinat (1.-2. -luokat) ja Juniorapinat (3.-4. -luokat).

Viikkopalkinnot arvotaan 10 aktiivisimman, eli kuluneella viikolla eniten pisteitä keränneiden luokkien, kesken. Viikkopalkintoja arvotaan kaksi kappaletta joka viikko. Yksi arvotaan 10 aktiivisimman ykkös- ja kakkosluokan kesken ja toinen arvotaan 10 aktiivisimman kolmos- ja neljäsluokan kesken. Luokkien viikkopisteet nollaantuvat viikoittain, joten joka viikko kaikilla luokilla on sama mahdollisuus voittaa viikkopalkinto. Viikkopalkinnon voi voittaa vain kerran.

Pääpalkinto arvotaan finalistien kesken. Finalistit ovat 10 aktiivisinta, eli koko kilpailun aikana eniten pisteitä kerännyttä, luokkaa molemmista kategorioista.  Pääpalkintoja arvotaan 1 kpl kaikkien 20 finalistin kesken. 

Kolme eniten pisteitä kerännyttä luokkaa molemmissa kategorioissa voittavat lisäksi ilman arvontaa 10monkeys Math World -lisenssit koko koululle!

Kaikille osallistujille lähetetään sähköpostitse diplomit!

Kilpailussa on pääpalkintona 10Monkeys Math World vuodeksi koko koululle ja valintasi mukaan joko Apple iMac TAI 6 kpl Chromebook -koneita.

Kilpailusäännöt alla. Katso lisenssin toimitustiedot kohdasta 6.

Tervetuloa mukaan!

1. Järjestäjä

Oy 10monkeys.com Ltd
Y-2386393-3

Siltasaarenkatu 15, 00530 Helsinki

(jäljempänä ”Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomen ala-koulun 1.-4. -luokat. Opettaja ilmoittaa luokan kilpailuun. Kilpailuun osallistutaan luokkana ja osallistumisen yhteydessä ilmoitetaan oppilasmäärä (jäljempänä ”Osallistuja”).

Luokassa pitää olla viisi oppilasta tai enemmän, jotta osallistumiskelpoisuus täyttyy. Mikäli luokalla on vähemmän oppilaita, se voidaan yhdistää toisen luokan kanssa tiimiksi.

3. Ilmoittautumisaika

Mukaan voi ilmoittautua missä vaiheessa kilpailua tahansa. Ilmoittautumisaika päättyy kilpailun päätyttyä 1.12.2017. 

4. Kilpailuaika

Kilpailuaika on 18.9.2017 - 1.12.2017, arkisin 7.00 - 14.00.

5. Kilpailuun ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan kampanjasivuilla. 

Kilpailuun osallistuvat kaikki ne luokat, joiden luokanopettajat ovat ilmoittautumisaikana ilmoittautuneet kilpailuun lähettämällä ilmoittautumislomakkeen yhteystietoineen kilpailusivun kautta. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

Osallistumalla kilpailuun Osallistuja antaa hyväksyntänsä julkaista koulunsa nimen Järjestäjän Internet-sivuilla, sosiaalisessa mediassa ja muissa markkinointikanavissa ja sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

Kilpailuun voi osallistua koko kampanjan ajan.

6. Käyttäjätunnuksen ja salasanan toimitus

Käyttäjätunnus ja salasana sovellukseen lähetetään edellisenä perjantaina ennen kilpailun alkua sähköpostiosoitteeseen, jonka Osallistuja on antanut ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli Osallistuja ilmoittautuu mukaan kilpailun aloituspäivän jälkeen, lähetetään tunnukset muutaman arkipäivän sisällä siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka Osallistuja on antanut ilmoittautumisen yhteydessä.

7. Pääkäyttäjätunnus

Kaikki kilpailuun osallistuneet opettajat saavat koulun yhteisen pääkäyttäjätunnuksen ja oman henkilökohtaisen salasanan, jolla voi kirjautua sisään sovellukseen www.10monkeys.com sivulta ja luoda henkilökohtaiset tilit lapsille.

HUOM! Mikäli koulussa/luokassa on käytössä 10monkeys Math World -täyslisenssi tai luokka osallistui talkoisiin viime vuonna, uudet tunnukset on automaattisesti liitetty olemassa olevaan/vanhaan tiliin. Opettaja voi käyttää uusia tunnuksia tai olemassa olevia/vanhoja tunnuksia kirjautuessaan sisään sovellukseen. 

Lapsi pääsee kirjautumaan itse peliin opettajan luomilla tunnuksilla. Lapsen käyttäjätunnus ja salasana kannattaa olla sellainen, että lapsi voi sen itse muistaa. Vain opettaja voi vaihtaa lapsen tiliin salasanan, ei oppilas itse.

Opettaja voi pääkäyttäjätunnuksella mennä peliin, seurata lasten etenemistä seurantatyökalusta sekä hallinnoida tilejä. Lapsen käyttäjätunnus vie suoraan peliin.

8. Pääkäyttäjätunnuksen salasanan vaihto

Pääkäyttäjätunnuksen salasanan voi muuttaa kirjautumalla sisään ohjelmaan ja menemällä Käyttäjähallinta-valikkoon.

9. Kilpailun kulku

  1. Ilmoittautuneille opettajille toimitetaan opettajien pääkäyttäjätunnus ja salasana ohjeineen sähköpostitse edellisenä perjantaina ennen kilpailun alkua.
  2. Pelaamalla kilpailuaikana kertyy oman luokan tilille pisteitä.
  3. Hall of Fame päivitetään jokaisena päivänä klo. 14.00 jälkeen.
  4. Viikkopalkinto arvotaan jokaisena perjantaina klo. 14.00 jälkeen.
  5. Pelaaminen päättyy pe 1.12. klo. 14.00. Kymmenen eniten pisteitä kerännyttä luokkaa molemmista kategorioista pääsee finaaliin! Kolme eniten pisteitä kerännyttä luokkaa molemmista kategorioista voittaa 10monkeys Math World -lisenssin koko koululle. Kaikki luokat saavat diplomit sähköpostitse. 
  6. Pääpalkinto arvotaan finalistien kesken kilpailun päättymistä seuraavana tiistaina. 

10. Pisteiden laskeminen 

Luokat keräävät pisteitä laskemalla tehtäviä 10monkeys Math World -sovelluksessa Matikkatalkoiden aikana. Tässä kilpailussa ainoastaan innostus ratkaisee! Valitettavasti emme paljasta yksityiskohtaisesti miten pisteet kertyvät, sillä haluamme välttää sovelluksen mahdollista väärinkäyttöä kilpailussa.

Matikkatalkoiden kokonaispistemäärä ei ole sama kuin pelipisteet. Huomioittehan, että jokaisen oppilaan tulee käyttää omaa käyttäjätiliä. Oppilaskoolla ei ole merkitystä talkoiden voittomahdollisuudessa. 

11. Lisenssiajan päättyminen

Oikeus sovelluksen käyttöön loppuu kilpailun päätyttyä, minkä jälkeen tehtävät lukittuvat. Opettajat pääsevät sovellukseen samoilla tunnuksilla myös kilpailuajan jälkeen, ja sama käyttäjätili voidaan halutessa aktivoida käyttöön maksamalla lisenssimaksu. Oikeus tuotteen käyttöön jatkuu, mikäli lisenssimaksu on maksettu.

12. Palkinnot ja voittoperusteet

Vaihtuvat viikkopalkinnot 

Palkintona arvotaan viikoittain kaksi kappaletta tuotepalkintoja. Voittajat saavat valita kahden eri vaihtoehdon välillä. Kuluvan viikon vaihtoehdot ovat näkyvissä kampanjasivuilla. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvonta suoritetaan koko kilpailun ajan jokaisen viikon perjantaina klo. 14.00 jälkeen. 10 eniten pisteitä keränneen ykkös-ja kakkosluokan kesken arvotaan yksi palkinto ja 10 eniten pisteitä keränneen kolmos-ja nelosluokan kesken arvotaan toinen palkinto. 

Pääpalkinto ja finaali

Pääpalkinto arvotaan kilpailuajan päättymisen jälkeen. 

Matikkatalkoiden pääpalkinto on 10monkeys Math World vuodeksi koko koululle ja voittajan valinnan mukaan joko Apple iMac TAI 6 kpl Chromebook -koneita. 

Molempien kategorioiden 10 eniten pistettä kerännyttä luokkaa pääsee finaaliin (yhteensä 20 luokkaa). Sijoitusta voi seurata kampanjasivustolta. Kaikista finalisteista arvotaan yksi voittajaluokka. Lisäksi kolme eniten pisteitä kerännyttä luokkaa molemmista kategorioista saa 10Monkeys Math World -lisenssin koko koululle vuodeksi!

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

13. Arvontojen suorittaminen ja mahdollinen hylkääminen

Arvonnan suorittaa Järjestäjä. Voittajan nimi voidaan julkaista Järjestäjän Internet- tai Facebook-sivuilla tai missä tahansa muussa tiedotuksessa.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen.

14. Järjestäjän vastuu

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kampanjan sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.