Säännöt

Pidätämme oikeuden muuttaa kilpailun ehtoja.

 1. Kilpailu alkaa 4.10.2021 ja loppuu 26.11.2021. Kilpailuaika on arkipäivisin (ma–pe) klo 7–14.
(yllämainittuun viitataan myöhemmin sanalla "Kilpailuaika")
 1. Kilpailuun voivat osallistua kaikki suomalaiset 1–4-luokkalaiset peruskouluoppilaat. Luokalla on oltava vähintään kolme oppilasta. Jos luokka on tätä pienempi, se on yhdistettävä toiseen luokkaan kilpailuun osallistumista varten.

 2. Opettajat rekisteröityvät kilpailuun, ja oppilaat liittyvät siihen luokkana. Kilpailuun osallistumista varten opettajalla on oltava maksuton opettajatili 10Monkeys-opetusohjelmaan (10monkeys.com) ja luokan on muodostettava yhteys kilpailuun opettajan tilin kautta. Opettajat saavat ohjeet sähköpostitse.

 3. Kilpailuaikana kaikilla osallistujilla (opettajilla ja oppilailla) on maksuton pääsy kaikkeen 10Monkeys-ohjelman sisältöön. Tavallisesti vain maksullisen PRO-version haltijat voivat käyttää kaikkea ohjelman sisältöä.

 4. Luokat kilpailevat palkinnoista kahdessa eri kategoriassa. Kategoriat ovat luokille 1–2 ja luokille 3–4.

 5. Luokka voi kerätä pisteitä kilpailussa suorittamalla matikkatehtäviä 10Monkeys-ohjelmassa. Pisteiden keräämis- ja laskentatavasta ei kerrota tässä vaiheessa tarkemmin väärinkäytösten välttämiseksi.

 6. Kilpailussa kerättävät pisteet eivät ole samoja kuin 10Monkeys-ohjelmasta saadut pisteet. Luokka ei voi kerätä kilpailupisteitä pelaamalla pelejä (kuten 10Monkeys Diver). Luokan koolla ei ole vaikutusta kilpailun voittomahdollisuuksiin.

 7. Kilpailupisteitä saaneet luokat näkyvät kilpailusivustolla olevassa tulosluettelossa. Tulosluettelossa näkyvät sekä koko kilpailuaikana kerätyt yhteispisteet että viikoittaiset pisteet. Tulosluettelo päivitetään arkipäivisin klo 14:n jälkeen.

 8. Kummassakin kategoriassa (luokat 1–2 ja luokat 3–4) arvotaan viikoittain palkinto kymmenen sillä viikolla eniten pisteitä keränneen luokan kesken. Joka viikolla arvotaan siis yhteensä kaksi palkintoa. Viikoittaisten palkintojen arvonta suoritetaan seuraavana maanantaina klo 14:n jälkeen. Voittajiin otetaan yhteyttä suoraan. Voittajat voivat valita kahdesta eri palkinnosta. Palkintovaihtoehdot näkyvät kilpailusivustolla.

 9. Kilpailun pääpalkinto arvotaan finalistien kesken (yhteensä 20 luokkaa) kilpailun päättymistä seuraavana tiistaina. Pääpalkinnon arvontaan osallistuu kymmenen eniten kilpailupisteitä kerännyttä luokkaa kummastakin kilpailukategoriasta (1–2 ja 3–4). Arvonnassa on siis vain yksi palkinto. Voittajaan otetaan yhteyttä suoraan. Pääpalkinto näkyy kilpailusivustolla. Pääpalkinnon lisäksi voittaja saa 12 kuukauden maksuttoman 10Monkeys PRO tilauksen koko koululle.

 10. Pääpalkinnon arvontaan osallistumisen lisäksi kolme eniten kilpailupisteitä kerännyttä luokkaa kummastakin kategoriasta (1–2 ja 3–4) voittaa 12 kuukauden 10Monkeys PRO tilauksen koko koululle. Voittajiin otetaan yhteyttä suoraan.

 11. Kilpailun palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

 12. Järjestäjä suorittaa arvonnan. Voittajan nimi voidaan julkaista internetissä tai jossakin muussa julkaisussa.

 13. Jos voittaja tai palkinto on julkaistu, mutta se joudutaan peruuttamaan, koska järjestäjälle on annettu paikkansapitämättömiä tietoja tai jonkin muun esteen johdosta tai koska osallistuja on toiminut kilpailun ehtojen tai lain vastaisella tavalla, osallistuja jäävätään kilpailusta.

 14. Järjestäjä ei vastaa mistään voittajalle aiheutuvista vahingoista, jotka johtuvat tai joiden väitetään johtuvan kilpailuun osallistumisesta tai palkintojen vastaanottamisesta tai käytöstä. Tällä ei ole vaikutusta kuluttajansuojalain mukaisiin oikeuksiin.

 15. Järjestäjän korvausvelvollisuus osallistujia kohtaan ei missään olosuhteissa ylitä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

 16. Järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa näitä ehtoja. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kilpailu ylivoimaisen esteen (force majeure) johdosta tai muusta ylivoimaisesta syystä.


Järjestäjä
Oy 10monkeys.com Ltd
FI2386393-3
Konepajankuja 1, 00510 Helsinki